Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ: «Η ΚΟΥΡΕΛΟΥ»


από Δευτέρα 12/10 & κάθε Δευτέρα (για 6 παραστάσεις) στο οξυγόνο live!

Η Βασιλική Καρακώστα με ξεκίνημα από τις παραδοσιακές γιορτές του Βόλου και τις συμμετοχές της στην «Ετσουδιαντίνα» της Νέας Ιωνίας Βόλου, «μούσα» του Διονύση Σαββόπουλου από τους «ΑΧΑΡΝΗΣ» και του Νίκου Πορτοκάλογλου, στην υπερτετράχρονη συνεργασία τους, μας συστήθηκε πέρυσι με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, σε μουσικές και στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου, με τίτλο «Η ΣΒΟΥΡΑ».

Μας γοήτευσε με τις εξαιρετικές ερμηνείες της και μας συνόδεψε στα καλοκαιρινά μας ταξίδια με την «Αστροπαλιά» και τη «Σιωπή» της. Φέτος το χειμώνα μας συστήνεται με την πρώτη της ολοκληρωμένη παράσταση.
«Η κουρελού»: Η συγκίνηση μέσα από διαφορετικά πρόσωπα ενός ανθρώπου. Μουσικός και στιχουργικός λόγος, άλλοτε ποιητικός και λαϊκός, άλλοτε ροκ και παραδοσιακός, άμεσος και δυνατός, σε ταξιδεύει, σε πονάει, σε γλυκαίνει, σε οδηγεί στην γιορτή, στη μέθεξη, στο πανηγύρι.
Συμπρωταγωνιστές μεγάλες προσωπικότητες της μουσικής σκηνής της χώρας μας οι οποίο είναι ικανοί να δημιουργήσουν το μαγικό και το απρόβλεπτο!
Νίκος Μέρμηγκας (νυκτά έγχορδα) - Αγαπημένος συνεργάτης που κρατάει το τιμόνι των ενορχηστρώσεων. Κλέων Αντωνίου (κιθάρες) - Ιδρυτικό μέλος των Mode Plagal Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο) Κώστας Μερετάκης (κρουστά) Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι) & Παντελής Στόΐκος (τρομπέτα) - Η δύναμη της φύσης στα πνευστά Βασιλική Καρακώστα Δομή παράστασης, επιλογές τραγουδιών, ενορχηστρωτικές ιδέες, ερμηνεία Οξυγόνο στο Oξυγόνο live!
Μην χάσετε αυτή την παράσταση!

Ηχοληψία: Νίκος Παππάς, Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Τέλλος, Χειρισμός φωτισμών: Πάνος Τσεβρένης, Δημιουργικό - Φωτογραφίες: Πάνος Ζερβός, Σκηνική επιμέλεια: Νίκος Κόνιαρης, Συντονισμός Παραγωγής: Εβελίνα Λάλλα
Ώρα εισόδου: 21:30 Είσοδος με ποτό: 13€ www.tranzistoraki.gr

1 σχόλιο:

  1. mono pou sth fwtografia file mou einai h Zwh Papadopoulou kai oxi h Vasiliki Karakwsta...
    an thes diorthwse to!!
    se kathe periptwsh tha nai mia ksexwristh parastash-sunergasia-parea...

    ΑπάντησηΔιαγραφή